05-02-11

Doelstelling

Stichting ROSANGELANKIE is in 2008 opgericht door Jean Stanislas Milongo, die samen met een paar gemotiveerde vrijwilligers, de bouw van een weeshuis in Abéné (Senegal) mogelijk wil maken.

Het doel is om de kinderen zorg en educatie te geven zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen die een goed sociaal leven kunnen leiden.

Het weeshuis is in de eerste plaats bedoeld om de weeskinderen uit de omgeving op te vangen en de grootouders hun vaak veel te zware taak kunnen ontlasten. Ons project is ook daarom juist zo belangrijk, omdat er in dit deel van Senegal verder niets op het gebied van zorg voor kinderen te vinden is.

Zoals u begrijpt, is er veel geld nodig om de bouw van het weeshuis te verwezenlijken. En als het weeshuis er eenmaal staat, komen daar nog de kosten bij voor het onderhoud van de gebouwen, de leermiddelen voor de school en de vergoeding voor de mensen die er gaan werken.

Wij zoeken een aantal personen en bedrijven die bereid zijn om een bedrag per maand of per jaar te doneren voor dit project. . .  U kunt zich aanmelden via de Contact link bovenaan de pagina.

Stichting ROSANGELANKIE bestaat uit:

Voorzitter: Dhr Jean Stanislas Milongo
Vice-Voorzitter: Mw Johanna Godelieve Maria v/d Groen
Secretaris: Mw Rosa Maria
Penningmeester: Mw Rosa Maria
Actieve leden: Mw Monique Velthoven

Bestuur in Abéné

Voorzitter: Mme Véronique Aboud
Vice voorzitter:  Mr Mohamed Sylla
Secretaris: Mme Awa Soumaré
Vice secretaris:Mme  Awa Diassy
Penningmeester: Mme Chantal Savi de Tové

No feedback yet


Form is loading...

Stichting Rosangelankie zet zich in voor de bouw van een weeshuis is Abené in Senegal. Giften kunnen gedaan worden op het volgende rekeningnummer NL12INGB0004756975

Photos

December 2012 / Januari 2013December 2012 / Januari 2013
Abené Winter 2013-2014Bezoek winter 2010/2011

Search

The requested Blog doesn't exist any more!

  XML Feeds

Community CMS