Jean
18-04-14

Verslag werkbezoek Abené winter 2013 - 2014

Verslag werkbezoek Abené winter 2013 - 2014

In december 2013 ben ik weer naar Abené afgereisd om te zien hoe ver de voorbereidingen van de bouw zijn gevorderd van het weeshuis in Abené. Mijn werkbezoek in Abené was erg druk, ik heb veel moeten regelen om alle zaken die nodig zijn om het weeshuis dit jaar te laten starten.

De behoeften zijn nog steeds erg groot, en daarom zijn, en blijven, alle giften enorm welkom.

Op 4 januari 2014 hadden wij een dag met de 50 weeskinderen van Abené, waar aan we schoolspullen hebben uitgedeeld, giften die wij vanuit Nederland mochten ontvangen voor onze stichting, allen van vrienden en collega's van mijn werk in Holland. Verder hadden we ook vele baby spullen flesjes, rompertjes, sokjes, luiers, enz.

Stichting Rosangelankie heeft ook van een Noorse weldoener beddengoed voor de weeskinderen en uniformen voor het personeel dat in het centrum komt werken gekregen. Wij zijn daar erg blij mee.

Met het lokale bestuur hebben we gesproken over de bouw van het weeshuis en we hebben naar de bouwtekeningen gekeken en de stappen bepaald die genomen moeten worden. De fundering staat en ze zijn bezig de vloer te storten.

We hopen dat we dit jaar kunnen starten met de opvang van de weeskinderen, dit hebben we met het lokale bestuur besproken. De foto’s van het werkbezoek staan in de fotomap.

De stichting heeft inmiddels de beschikking over een zeecontainer, deze container gaat gevuld worden met alle spullen die wij ontvangen hebben. We zijn nu naarstig op zoek naar de financiële middelen om deze container te verschepen naar Abené, alle giften, groot en klein, zijn welkom om dit voor elkaar te krijgen.

No feedback yet


Form is loading...

Stichting Rosangelankie zet zich in voor de bouw van een weeshuis is Abené in Senegal. Giften kunnen gedaan worden op het volgende rekeningnummer NL12INGB0004756975

Photos

December 2012 / Januari 2013December 2012 / Januari 2013
IMG_0239.jpgBezoek winter 2010/2011

Search

The requested Blog doesn't exist any more!

  XML Feeds

Community CMS